Tieto­mallinnus, koulutus ja konsul­tointi

Ota haltuun hankkeesi aikataulu – me näytämme miten

Rakennuslordi on velho työnsä tontilla: siinä, miten rakentamisen aikataulutus tietomal­linnetaan ja visualisoidaan sellaiseksi esitykseksi, josta rakentamista valvovat henkilöt näkevät askel askeleelta milloin ja missä vaiheessa eri rakennusvaiheet toteutuvat. 

Tämä 4D-suunnittelu on tieto­mallinnusta taatusti parhaimmillaan – virtuaali­rakentamista – johon ei muilla mallinnuksilla päästä. Lisäksi laadimme resurssi­pohjaiset suunnitelmat, koulutamme ja konsultoimme. Pidämme niin ikään huolen, että asiakkaamme myös saavat suunnitelmalle käytäntöön. 

Konsultointi­puolellekin löytyy tieto ja taito auttaa silloin, kun yritys pähkäilee digiasioiden yhdistämistä tuotantojohtamiseen tai esimerkiksi sitä, miten tuotannossa voidaan hyödyntää 3D-mallinnusta. 

Ota yhteyttä »

Palvelumme

Tyypillisesti työkohteemme ovat suuria rakennus­hankkeita. Jos sinulla on sellainen tulossa missä päin maata tahansa, kysy meitä mukaan matkaan. Näytämme mielihyvin, miten hanke saadaan pysymään paremmin sille asetetuissa aisoissa aikataulun ja näin ollen myös budjetin sekä laadun osalta. 

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää palveluistamme!